Synlighed for restauranter

– både print og online …

Der har aldrig været flere restauranter og spisesteder i Aarhus og omegn, end der er nu. Det er et faktum, som mange af os forbrugere synes godt om. Men for dem, som ikke er velbevandret i Aarhus, kan det være en jungle at navigere i. Det ses blandt andet, på det hav af henvendelser Aarhus Update får, fra rådvilde turister, som ikke ved, hvor de skal spise henne.

Vores anbefalinger

Der er små 250 potentielle restauranter i Aarhus og omegn. Vi har udvalgt omkring 100, da vi mener, det er et passende antal til en guide for Aarhus og omegn. Alle de udvalgte steder, har en gastronomisk højde, der på den måde hæver niveauet for guiden.

Både i bogform og på nettet

Guiden i bogform vil være at finde på de medvirkende restauranter, hoteller i Østjylland og hos udvalgte kultur- turistinstitutioner. Udover det, så kan interesserede bestille guiden hos os. Den er gratis, men der skal betales, hvad det koster i forsendelse.

En stærk online profil

Det er vigtigt at man ikke tænker “kun en bog”. Online delen af projektet, ikke er en uvæsentlig del af guiden – Den vil blive markedsført – og koblet op mod Aarhus Update´s online medier, som med deres ca. 300.000 unikke besøgende + 110.000 følgere på deres SoMe, er et af de stærkeste online medier i Aarhus og midtjylland. De online medier bliver Restaurant Guide Aarhus koblet op på + Vi er ved at opbygge egne sociale medier, hvor vi ved siden af guiden, vil poste små historier om de medvirkende steder, om foodtrends og andet der rører sig på den gastronomiske scene – Igen får vi også her “taletid” på Aarhus Update´s SoMe.

Arbejdsfordelingen er på plads

Sputnik Design udgiver guiden, mens Aarhus Update laver og er ansvarlig for alt indhold, alle billeder i og til Restaurant Guide Aarhus. Hvis du ønsker at være med i guiden, så kontakt Sputnik Design – Herefter kontakter Aarhus Update dig og aftaler det videre forløb.

Hvis du vil høre mere om Restaurant Guide Aarhus – så kontakt mig endelig …

Restaurant Guide Aarhus

Tjek Restaurant Guide Aarhus´s online guide her.