En enmands-satellit på rumfart …

Størrelse er ikke altid en garanti for kvalitet og innovation. I 1961 slog russerne USA i rumkapløbet – med kun én mand i en lille lavpraktisk satellit. Og det på trods af USA´s astronomiske budget og store set-up. Jo, jeg ved da godt, at russeren i rummet ikke var alene. Han havde også et set-up bag sig – det har jeg også …
Mit set-up er mit store netværk af samarbejdspartnere, som jeg inddrager i processen, alt efter opgavens art og omfang. Men lige som russeren i rummet er det mig, der står for skud for hele missionen – og ansvaret er mit.

360 graders kredsløb med indsigt

For at et kommunikationsdesign skal kunne skabe værdi, skal det bygge på et fundament af indsigt i branchen, målgruppen og markedet. Derfor forbereder jeg alle mine designprojekter med en grundig research.

Derudover er min tilgang til en designproces et 360 graders kredsløb rundt om virksomheden og/eller produktet. På den måde får jeg afdækket alle touch points og inddraget dem i designprocessen. For først når et design er implementeret på alle touch points – og alle involverede føler ejerskab til designet – vil det opfattes troværdigt og skabe værdi.

En designmission kræver mod …

Uanset om det er et designprojekt for en stor virksomhed, en lille iværksætter eller et freelanceprojekt for en af mine kollegaer i branchen, er det min mission at skabe vedkommende og værdiskabende design. Det eneste krav, jeg har til gengæld, er tillid til min faglighed og en vilje til at træffe nogle modige valg – for det kræver mod at vælge et design, der gør en forskel.

Kontakt

Sputnik Design & Kommunikation
co. Cameleon Creatives

Carl Blochs Gade 57, st.
8000 Aarhus C